så här mycket tjänar ni

Så här mycket tjänar ni

Klubben, föreningen och klassen ska ha den bästa ersättningen!

Vi har själv varit pojklagsspelare och vet hur kul det är att åka på cuper och träningsläger. Pengar är en viktig faktor för att alla ska kunna åka med och vi vill göra vad vi kan för att just ditt ungdomslag ska kunna åka på den cup man drömt om eller varför inte ett träningsläger utomlands?

För oss är det självklart att föreningen ska ha den största delen av vinsten därför siktar vi på att ha marknadens bästa erbjudande till klubbar, föreningar och klasser:

Ca 43 % av den totala försäljningen stannar hos er! Rek pris till era kunder är 175 kr/flaska och 75 kr/flaska behåller ni i förtjänst!

Klassresa, lagkassan, en specifik cup eller en avslutningsresa – Oavsett vad er förtjänst ska gå till så är vår olivolja en mycket lättsåld produkt av hög kvalité och dessutom behåller laget, föreningen eller klassen den största delen av förtjänsten.

Vi har inga mellanhänder mellan producent och oss själva vilket är förklaringen till att vi kan ge så mycket tillbaka till klubben. Att vara med och bidra till föreningslivet känns bra och att klubben ska ha god ersättning känns självklart då de gör det mesta av jobbet. Vi vill hjälpa föreningslivet.

Jämför oss gärna med andra alternativ, det tål vi.

Exempel
20 personer som säljer 10 flaskor var = 200 st sålda flaskor, vilket ger er 15 000 kr, 
30 personer som säljer 10 flaskor var = 300 st sålda flaskor, vilket ger er 22 500 kr
40 personer som säljer 10 flaskor var = 400 st sålda flaskor, vilket ger er 30 000 kr

Kontakta oss

Är Ni intresserade? Vill Ni veta mer? Fyll i formuläret så kontaktar vi Er inom 1-2 arbetsdagar.

Namn

E-post

Telefon

Meddelande