Vilka driver Delikatesshandel.se?

Delikatesshandel.se startades 2011 av sex stycken barndomskamrater och före detta elitidrottare som vill göra något tillsammans för att hålla kontakten med varandra då man bodde i olika delar av Sverige:
Till en början sålde vi ost & chark över Internet. Detta utvecklades vidare då en delikatessbutik öppnades i Skövde. När två av ägarna fick erbjudande om att flytta till Spanien ändrade företaget inriktning baserat på en upptäckt vi gjort i delikatessbutiken vi haft. Den handplockade olivoljan från Spanska Hacienda Iber sålde väldigt bra och fick gott rykte hos kunderna. Många kom tillbaka och köpte flaskan om och om igen…

Den f d landslagsspelaren i Handboll Robert Arrhenius med sex år i Spanien som proffs hade handplockat oljan till butiken och tog nu upp kontakten med leverantören igen för undersöka om Delikatesshandel.se kunde bli ”exklusiv leverantör” av denna olivolja i Skandinavien.

Sagt och gjort. Nu har vi samarbete med en stortillverkare av högklassig olivolja från Spanien. Vid beställning tappas vår olivolja upp och fraktas till vårt lager i Sverige.

Välkomna att höra av Er till någon av oss med Er förfrågan. Telefonnummer hittar Ni nedan, vill Ni hellre maila gör Ni det på: info@delikatesshandel.se. Varmt välkomna!

Med vänliga hälsningar
Robert Arrhenius, fd landslagsman i handboll ‐ tel nr 0705‐871966
Per Lundström, fd tränare/sportchef bl a Huddinge IK – tel nr 0709‐541317
Klas Hermansson, fd elitspelare i handboll – tel nr 0708-757814
Tobias Ljungmark, fd elitspelare i handboll – tel nr 0729-125052
Erik Hagelin, fd elitspelare i handboll – tel nr 0733-788082