Om olivoljan

Spansk Olivolja från Hacienda Iber | Högkvalitativ olja passar i alla kök | Lätt pepprig i smaken

Hacienda Iber Arbequina är en Extra Virgin Olivolja som till smaken är lätt pepprig med fruktiga inslag och har vunnit ett flertal priser runtom i världen. Olivoljan är perfekt att använda i köket och i synnerhet till fisk, grillat och sallader.

Olivoljan framställs från olivsorten Arbequina som rätt skördad och bearbetad ger underbar olivolja. Olivsorten innehåller hög koncentration av olja samtidigt som den är smörig och fruktig i smaken.

Tillverkaren Hacienda Ibers anläggning (som ni ser på bilden ovan) ligger i ett naturområde skyddat av regeringen i norra Spanien mellan regionerna Catalunya och Aragon. Anläggningen är stor (över 650 Hektar) och ligger i anslutning till en sjö med god jordmån och milt mikroklimat vilket ger optimala förutsättningar för olivträd att mogna och trivas.

Hacienda Iber är specialiserad på industriell tillverkning av Olivolja Extra Virgin av högsta kvalitet för finsmakare. Anläggningen har ett modernt bevattningssystem som är datoriserat för att ge total kontroll av kommande skörd. Varje år produceras ca 500 000 kg olivolja till finsmakare världen över.

Bra produkt till bra pris där klubben gör bra förtjänst!

Inom dagligvaruhandel säljs finare oljor för 300-400 kr/liter till slutkonsumenter. Delikatesshandel är glada att kunna erbjuda klubbar att sälja Olivolja Hacienda Iber för 200 kr/liter (150 kr/flaska) till sina kunder där man dessutom behåller hälften av vinsten. Att vi importerar direkt från tillverkaren utan mellanhänder gör att vi kan hålla ett bra pris samtidigt som klubben kan tjäna mycket till sin lagkassa.

En bra produkt till ett bra pris där dessutom klubben behåller majoriteten av vinsten – det känns bra tycker vi!

Kontakta oss

Är Ni intresserade? Vill Ni veta mer? Fyll i formuläret så kontaktar vi Er inom 1-2 arbetsdagar.

Namn

E-post

Telefon

Meddelande